Misschien ben je al lang aan het twijfelen, of misschien wist je het al van het moment dat het serieus begon te worden tussen jullie twee, hoe dan ook je wil samen verder. De kans dat de ander dat ook wil, is groot maar toch blijft ‘de vraag stellen’ een spannend moment.

Je kan op een gezellig terrasje bij een lekker glas gewoon vragen: “Schat, wil je met me trouwen?”. Dat kan, maar je kan het ook met iets meer poeha doen. Als je er een echt speciaal moment wil van maken, kan je best één en ander voorbereiden. Om te beginnen zorg je dat je een mooi doosje bij je hebt met een schitterende verlovingsring erin.

https://fabrigold.be/kies-uw-verlovingsring/

Verder zorg je voor een memorabel moment, een moment dat van jullie twee is, een moment dat in jullie geheugen gegrift zal blijven. Hier volgen enkele ideeën ter inspiratie.

In een luchtballon

Je regelt een ballonvaart, je zorgt dat de ballonvaarder op de hoogte is en je zorgt dat je de ring op zak hebt. Mocht er geen plaats zijn om op uw knie te gaan zitten, dan zal de ander het je zeker niet kwalijk nemen.

Tijdens een romantische strandwandeling

Op een mooie avond wandel je langs de branding en je zorgt dat het gesprek in de richting van jullie toekomst gaat. Plots neem je haar hand vast, je draait je om en gaat op je knie, haalt de ring tevoorschijn en stelt de vraag. (Zorg misschien dat er na de wandeling champagne beschikbaar is.)

Op het eind van een geslaagde citytrip

De laatste activiteit op de laatste dag van de citytrip wordt de climax. Je hebt de spanning al met enkele teasers opgebouwd en gezorgd voor wat mystiek, dan haal je de ring boven en stelt de vraag.

Denk na over wat jullie bindt.

Zijn jullie into Harry Potter, into gaming, into cosplay of rockmuziek? Een gemeenschappelijke interesse maakt het moment extra speciaal. (Vergeet niet een foto te maken van dit bijzondere moment.)

Zet in op de ander zijn passie.

Als je echt wil verrassen, als je wil dat de ander echt niets door heeft, organiseer dan iets rond haar/zijn passie of hobby. Gegarandeerd succes!

Tijdens een luie picknick.

Een picknick met z’n tweetjes, een hapje en een drankje, meer moet dat niet zijn. Kies wel een speciaal plekje uit.

In de toekomst kijken, kan niemand maar op een bepaald moment wil je toch verder met jouw, met jullie leven. Als je het zeker weet, stel dan gewoon de vraag en maak er iets speciaal van, iets wat bij jullie twee past en wat jullie nog lang zal heugen.

Veel succes!