ONZE WINKEL

Onze zaak ligt in het centrum van Kortrijk, nabij het station. We beschikken over een gratis en afgezonderde privé-parking, achteraan ons gebouw (GPS: Havermarkt).

U ziet geen buiten- etalage wanneer u langs onze winkel loopt. Een bewuste keuze. Wij kiezen voor direct persoonlijk contact met onze potentiële klant. Een kleine selectie van ons groot aanbod is in beveiligde kasten/boxen uitgestald, met prijsvermelding. De andere juwelen zijn opgeborgen in kluizen. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een trouwring, halen wij ons hele gevarieerde aanbod uit de kluis en kan u of uw partner rustig uitzoeken welke ring uw voorkeur wegdraagt. Aanpassen kan uiteraard ook. Wij proberen u vanuit onze know-how en expertise die zich over vier generaties uitstrekt, vrijblijvend in uw keuze te begeleiden.

Top kwaliteit

Al onze juwelen zijn vervaardigd uit goud 18 karaat en gezet met kwaliteitsdiamant. Elk juweel is het resultaat van puur vakmanschap en dus van topkwaliteit. Bij maatwerk vertrekken we altijd van een ‘manueel getekend basisconcept’. Bij uw juweel krijgt u dan ook steeds een certificaat van echtheid mee.

Lage prijzen

Bij Fabrigold betaalt u alleen de echte waarde van het juweel, koopt u aan de bron, zonder tussenpersonen. Fabrigold wil geen ‘merk-verkoper’ zijn die een meerprijs vraagt enkel omdat het een ‘merk’ is. Als lid van drie van de vier diamantbeurzen in ons land en via onze aanwezigheid op de Antwerpse Diamantbeurs kunnen we eerlijke, marktconforme prijzen aanbieden.

Service

Voor juwelen in goud 18 karaat bieden wij een ruime service aan. We rhodineren witgouden juwelen. (Bij rhodineren wordt er een laagje rhodium aangebracht op het juweel. Hierdoor krijgt het edelmetaal een beschermlaag die zorgt voor een extra mooie witte glans en wordt het juweel ook beschermd tegen oxidatie). We poetsen verder juwelen gratis op, we herstellen ze in ons eigen atelier, we spitten parels op, we transformeren juwelen… We bieden ook onze ruime expertise aan om de waarde te bepalen van uw gouden juwelen. We kopen ook oude juwelen, aan/over.

Webwinkel aanbod

Ons online-aanbod is beperkt, de volledige collectie vindt u in onze showroom te Kortrijk.

Onze winkel

Benieuwd naar ons ruim aanbod van prachtige juwelen? Zoekt u een ervaren deskundige die uw juwelen kan herstellen of de nodige expertise kan aanbieden? Wilt u oude juwelen transformeren of verkopen? Komt u graag even langs om advies van onze specialisten? We zijn en werken met vakmensen.
Onze showroom/atelier is gelegen in het centrum van Kortrijk, nabij het station. Gemakkelijk bereikbaar met bus of trein.
Er is een gratis privé-parking aan de achterkant van ons gebouw (GPS: Havermarkt).

Fabrigold
Stationsstraat 7
8500 Kortrijk (België)
BTW: BE0420105713

Openingsuren: van dinsdag tot zaterdag van 9u30 tot 12u en van 14u tot 18u (zaterdag tot 17u).