OVER FABRIGOLD

Welkom bij Fabrigold, uw partner voor 18kt goud en juwelen. Meer dan 45 jaar staan wij iedere dag ter beschikking van onze klanten met raad en daad. Het hoeft niet gezegd dat wij in die tijd een enorme know-how hebben opgebouwd in deze sector. Jarenlange expertise en de beste kwaliteit tegen de laagst prijs zijn dan ook onze uitgangspunten. Naast aankoop en verkoop van 18kt goud en juwelen, kan je bij ons ook terecht voor een heel aantal diensten. Sommige van die services zijn zelf helemaal gratis!

Historiek

Fabrigold is een familiebedrijf dat zich ondertussen al over vier generaties uitstrekt en dus kan steunen op een lange traditie van juwelenfabricatie. We zijn gespecialiseerd in 18kt gouden juwelen en diamant, parels en edelstenen. Ons team zet de ambacht van juwelenproductie met passie en grote klantvriendelijkheid verder. Fabrigold presenteert jaarlijks een nieuwe juwelencollectie en biedt ook puur en gepersonaliseerd maatwerk aan. Verder importeren we ook kwalitatief hoogwaardige collecties uit het buitenland. Vooral uit landen als Italië, Duitsland en Spanje. Natuurlijk worden ook veel juwelen door en bij ons gemaakt. Ons professioneel team ontwerpt de kleinoden zowel machinaal als puur artisanaal en manueel. Wij beschikken over echte vakmensen: van ontwerper, over goudsmid, gemmologe, edelsteenzetter, handgraveur tot parelrijgster en polierster…

Productie

Samen met al deze gedreven mensen zetten wij ons maximaal in om voor u het juweel van uw dromen te fabriceren. Kom naar ons met een idee, een eigen ontwerp, foto, tekening of zelfs een 3D-print. Wij houden van een uitdaging. Wij realiseren het concept van uw dromen op basis van onze ervaring op het vlak van ergonomie en technische haalbaarheid. Fabrigold kan met uw oude juwelen en diamanten, op basis van een ontwerpvoorstel , een nieuw stralend draagbaar juweel maken. Maatwerk aan fabrikant-prijzen!

Prijs

Onze jarenlange expertise en ervaring als fabrikant van gouden juwelen stellen ons in staat om de kostprijs voor het maken van een juweel zeer precies in te schatten. Bovendien is onze aanwezigheid op de Antwerpse Diamantbeurs en ons lidmaatschap van drie van de vier diamantbeurzen in ons land cruciaal voor het zetten van de juiste marktprijzen van diamant. Deze professionele zakenrelaties en onze know-how laten ons toe de beste economische en kwalitatieve keuze te maken van de edelstenen die we verwerken in onze juwelen. Onze competenties maken het ons mogelijk om bij onze prijsvorming tot ‘een juiste prijs voor de juiste kwaliteit‘ te komen. TIP: U kan bij ons ook als particulier losse diamant van de diamantbeurs kopen.