Ontwerp een juweel dat past bij uw eigen persoonlijkheid en stijl.

Fonkelen uw ogen bij het zien van prachtige ringen, armbanden en halskettingen? Hebt u zelf creatieve ideeën voor unieke sieraden? Wij helpen u om uw uw fantasie naar de werkelijkheid te vertalen.

Op onze webshop vindt u massa’s inspiratie, bevalt roze goud u beter dan geel goud, houdt u van diamant of valt u voor kleuredelstenen, of misschien is de zachtheid van een parel wel iets voor u? Hieronder sommen we enkele mogelijkheden op

Een ‘solitair’ is een ring die een centrale edelsteen heeft, in dit geval een grote diamant. De grootte dan deze diamant bepaalt voor een groot deel de prijs van deze ring. De kleinere diamanten rondom de centrale steen maken dat we hier spreken over een ‘entourage’. Diamanten op de band zijn optioneel.

Kleuredelstenen stralen karakter uit, deze vier robijnen vormen een schitterende rode bloem met een diamant als knop, de diamanten rondom rond maken het extra elegant. De robijnen kunnen vervangen worden door bijvoorbeeld blauwe saffieren. De diamanten op de band zijn optioneel.

Deze zoetwaterparel geeft dit juweel een zachte uitstraling, de diamanten zorgen dan weer voor de schittering. Deze ring kan ook gemaakt worden in wit of roze goud.

Deze ’toi et moi’ ring bestaat uit wit en geel goud en drukt op een verfijnde manier de liefde uit tussen twee geliefden.

Saffieren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, ze combineren geeft een spectaculair effect. Deze saffieren zijn in een peervorm geslepen. De ring is in roze goud en is gezet met kleine diamanten die zorgen voor een extra schittering.

Edelstenen.

Edelstenen zijn verkrijgbaar in verschillende schitterende kleuren en verschillende slijpwijzes.

Robijn in cushionlijp.

Robijn in ovaalslijp.

Blauwe saffier.

Blauwe saffier in peerslijp.

Rode toermalijn.

Groene toermalijn.

Morganiet.

Morganiet.

Aquamarijn.

Tanzaniet.

Bezoek onze winkel te kortrijk.

Bezoek onze webwinkel (https://fabrigold.be/winkel/) om inspiratie op te doen en kom dan langs in onze winkel te Kortrijk om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Onze winkel is vrij in en uit.

Altijd welkom!