Bij de geboorte wordt vaak een naam-armbandje gegeven door de meter of peter. Op de voorzijde graveren we de naam van het baby’tje en op de achterkant de geboortedatum.  Zo’n armband wordt enorm gewaardeerd. Het wordt ook lang gedragen, zelfs als volwassene.

Een communicant krijgt graag een gouden ketting met een hangertje er aan. Op het gouden hangertje graveren we de voornaam en op de achterkant zijn of haar geboortedatum.

Ringen worden dan weer vaak in de binnenkant gegraveerd: de datum van de verloving, trouw, geboorte van een kindje… Zo wordt het krijgen van een juweel nog meer verbonden aan een mooie herinnering.

Soms wordt een overlijden van een dierbare nagedacht met een gouden hanger, met daar de foto op gegraveerd.  Of wordt een beetje as in een juweel bewaard, met daarop de naam van de overledene.

De meeste gravures worden machinaal geplaatst maar we leveren ook handgravures.  Dit is een echt vakmanschap!  Fabrigold heeft al heel veel persoonlijke gravures afgeleverd:  een afbeelding van een motorfiets, idool, voetbalclub, allerhande logo’s, …

Vraag gerust vrijblijvend om meer info: info@fabrigold.be of Tel +32(0)56 22 81 91

 

Bel ons voor meer info