De beslissing om een iemand ten huwelijk te vragen is één van de belangrijkste beslissingen in het leven van een man of vrouw. Een verlovingsring hoort daar traditioneel bij, Hoewel dit niet het belangrijkste gegeven is van het hele gebeuren, wil je toch dat het juist is en dat je er jaren later nog tevreden kan op terug kijken.

Er zijn een aantal keuzes die je moet maken om een verlovingsring te bestellen, om alles wat eenvoudiger te maken stellen we u een plan voor in drie stappen.

Budget en diamant

De eerste keuze die u moet maken is het budget, hoeveel wil u uitgeven? Bij Fabrigold Korrtijk is dit redelijk straightforward: eerst kiezen we de diamant. De prijs af van de grootte van de diamant, de helderheid en de zuiverheid. Als u langs komt in onze winkel te Kortrijk, dan kunnen we u helemaal vrijblijvend meer uitleg geven over deze boeiende materie, zodat u rustig kan beslissen wat er best bij u past.

Stijl

Als we een diamant gekozen hebben, kiest u een ringmodel dat erbij past. De ringmontuur bepaalt de stijl van de verlovingsring: wenst u wit, geel of roze goud? Kiest u voor een ringmontuur met of zonder kleinere diamanten op de band? Wenst u een strak model of eerder een klassiek model? Ook hier helpen we u met stijl, advies en goede raad.


Hou er rekening mee, een verlovingsring maken duurt gemiddeld vier weken! Wees er op tijd bij.


Ringmaat

Het laatste stukje dat de puzzel volledig maakt is de ringmaat. Als je die niet exact weet, dan is dat niet zo erg, we kunnen daar nog altijd achteraf oplossen door de ring aan te passen of opnieuw te maken.

Onze winkel is vrij in en uit. We zijn open van dinsdag tot vrijdag van 9.30u – 12u en van 14u – 18u. Op zaterdag zijn we open tot 17u.

Spring gerust binnen voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave.