Wij maken uw droomjuweel in uw maat.

Als u een grote ringmaat of juist een hele kleine ringmaat hebt, is het vaak niet makkelijk om een gepaste ring te vinden, sommige bekende merken beperken zich tot de courante ringmaten. Doordat we bij Fabrigold onze juwelen zelf laten maken zijn we niet gebonden aan standaardmaten of beperkingen bij leveranciers, een grote of heel kleine ringmaat kan dus zonder probleem.

Wat kost een grote maat?

De prijs van een juweel wordt bij ons bepaald door drie dingen: het goudgewicht, de waarde van de edelstenen en het maakloon van de goudsmid en de edelsteenzetter. Bij Fabrigold betaalt u alleen de echte waarde van het juweel, u koopt aan de bron zonder tussenpersonen, het voordeel van deze manier van prijs berekenen is dat u geen merknaam betaalt. Klein nadeel: doordat er in een grote ringmaat meer goud verwerkt zit, moeten we iets meer aanrekenen. Concreet betekent dit dat we, afhankelijk van het model van de ring, vanaf maat 58 een supplement aanrekenen (50 à 95 euro). Voor kleine ringmaten geldt deze logica jammer genoeg niet, om een kleine versie van een ring te maken moet vaak het model worden aangepast, waar dan weer extra werk in kruipt. Wat we uitsparen aan goud in de band van de ring, verliezen we weer in de aanpassing van het model.

Eigen ontwerp.

Fabrigold produceert high-end juwelen in goud 18 karaat met diamant en echte edelstenen. Onze juwelen worden voor u lokaal met de hand gesmeed en gezet waardoor persoonlijke aanpassingen makkelijk uit te voeren zijn, een grotere ringmaat, een ander kleur edelsteen, een ander kleur goud, u kan uw fantasie de vrije loop laten.

Een idee voor een persoonlijk ontwerp kan dus ook, kom gerust langs om met onze specialisten praten, zo kan u zien wat er mogelijk is en wat er wel of niet kan of past.

Bekijk onze webshop.