Draag de as van uw geliefde bij je.

Een asring is een mooi aandenken aan een overledene, het is discreet maar toch heel aanwezig.  Het kan een houvast en een troost zijn tijdens een rouwproces.

Een kleine fractie van de as van de overledene wordt tijdens het productieproces in de holte van de asring ingebracht en dicht gesoldeerd.  Daarna wordt de ring verder afgewerkt, al dan niet met edelstenen.  Fabrigold is producent van juwelen en kan de as dus tijdens het productieproces integreren in het juweel.

De as wordt tijdens de productie van de ring toegevoegd, het resultaat is een stijlvol juweel.

De prijs van een asring hangt sterk af van het gewenste aantal edelstenen.  Het  hierboven getoonde  juweel is vervaardigd uit 18 karaats wit goud en is bezet met 34 diamanten (briljantslijp).    De kostprijs van een 18 karaats gouden asring start vanaf 680 euro.

Een gedenkjuweel kan ook een armband of hanger zijn, in een volgend blogbericht tonen we een mooi voorbeeld van een door Fabrigold ontworpen hanger in de vorm van een traan.  Kom gerust langs in onze winkel te Kortrijk om ons inspiratie te geven en de details te bespreken.
info@fabrigold.be of Tel +32(0)56 22 81 91

Bel ons voor meer info