Verzending & Betaling

Betaling

Als u juwelen aankoopt via onze webwinkel, heeft u een aantal betaalmogelijkheden. Zo is het onder meer mogelijk om via creditcard (Mastercard, Visa), Bancontact/Mister cash (bankkaart) en een PayPal account te betalen. Daarnaast kan een betaling ook nog altijd via de klassieke bankoverschrijving of met een geldige cadeaubon.

De zeven betaalmogelijkheden op een rij:

  • Bankoverschrijving: gratis
  • Bancontact / Mister Cash: gratis
  • Mastercard: gratis
  • Visa: gratis
  • Contant bij afhaling: gratis
  • Cadeaubon: gratis
  • Paypal: + 3,4% van het totaalbedrag

Zodra we de betaling hebben ontvangen, versturen we de bestelling. Bij bankoverschrijvingen kan dit enkele dagen duren naar gelang de bankinstelling (indien u werkt via BNP Paribas Fortis krijgen wij de volgende werkdag de betaling binnen).

Bankoverschrijvingen kunnen gedaan worden naar volgende rekening:

IBAN: BE37 0017 7308 5228
BIC: GEBABEBB
Bank: BNP Paribas Fortis

Let wel: gelieve bij overschrijving het bestelnummer te vermelden.

Verzending

Voor de verzending van uw bestelling doen wij enkel beroep op erkende en kwalitatieve koeriersdiensten. Als u niet thuis bent, wanneer de koerier uw pakje aanbiedt, krijgt u een zendingsbericht in uw brievenbus. U kan gewoon wachten tot de koerier de volgende werkdag opnieuw langskomt. Als u die dag ook afwezig bent, krijgt u enkele dagen de tijd om uw pakket op te halen in het dichtstbijzijnde afhaalpunt. U kan eventueel ook een alternatief leveringsadres opgeven.

Alle leveringen binnen België zijn gratis.

U ontvangt na uw bestelling een e-mail met daarin een ‘Track & Trace’ link. Hiermee kunt u uw bestelling volgen tot aan de aflevering. Uw bestelling is trouwens ook standaard verzekerd! Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over het wel of niet aankomen van uw pakket.